Adja ki lakàsàt Budapesten

Eljött az albérletek ideje.Lakótársak.hu weboldalunkat soha nem látott mennyiségben látogatják az albérlet keresők. Ennek van most piaca. Az emberek nem mernek bevállalni hitelt, vagy nincs elég önerejük. Lakni viszont kell valahol, így marad a bérlés. Nagy a kereslet, a bérbeadók most akár válogathatnak is a leendő ügyfelek közül. Lássuk hát, hogy mire érdemes odafigyelni.

Elsősorban nem mindegy, hogy kinek adjuk ki az ingatlanunkat. Az esetek többségében hosszútávra keresünk bérlőt. Viszont jó lehetőséget kínálnak és magasabb bevételeket is a 4-6 hónapra érkező külföldi diákok, akik a rövidebb táv miatt többet tudnak fizetni, és euróban, ami jelentősen megnövelheti lakáskiadásból származó bevételeinket!  Mindenképpen legyenek komolyak, korrektek, és szimpatikusak a bérlőink. Optimális esetben évekig kapcsolatban leszünk velük, fontos a jó viszony. Egy igen jó komolysági teszt a kaució mértéke. Az esetek többségében kettő hónap nem lelakható kauciót szoktunk kérni.

Igénybe vehejük szakember segítéségét is. Esetlen időt tudnak spórolni az nekünk, de azonnal egy havi bérleti díjról le kell mondjuk. Hiszen a szolgáltatásaikért fizetnünk kell.

Vagy igénybe vehetjük a http://lakotarsak.hu portált, ami a legokosabb Magyarországon. Milyen előnyökkel jár az oldalon való hirdetés?

  • Reklámozhatod kiadó ingatlanodat Magyarország legfejlettebb és legkoncentráltabb ingatlanoldalán.
  • Használhatod egyedülálló SMART agent rendszerünket, Listáidat automatikusan egyeztetjük a kiadó ingatlant kereső tagjainkkal, és közvetlen értesítést küldünk nekik e-mailben vagy smsben és persze neked is, így azonnal ajánlhatod kiadó lakásod, nem kell megvárnod míg mások lépnek veled kapcsolatba
  • Többnyelvű, felhasználóbarát és dinamikus felület segít, hogy listáidat hirdesd számtalan nemzetközi diák és bevándorló részére, akik kiváló kiadó ingatlanokat keresnek Magyarországon.
  • Lakótársak.hu egy népszerű portál azon diákok körében, akik felsőfokú tanulmányokat folytatnak Magyarországon, valamint azon szakemberek körében akik nemzetközi vállalatok vezetőségében dolgoznak Budapesten. Számtalan diák orvosi tanulmányokat folytat, ami miatt hosszú távra, sztenderen felüli bérleményt keresnek a belvárosban, úgyanígy a szakembereknek is hasonló elvárásaik vannak, de oldalunk jól felépített, remek forrása a közeptávú bérleti lehetőségeknek is.
  • A statisztikai adatok fejlett mégis könnyű használata, valamint az önálló kezelőpanel belső levelezéssel, gyors hirdetés feladási rendszer, és különböző reklámozási eszközök (ingyen és nem ingyen) segítik hirdetésed reklámozásának maximalizálását!
  • Online chat segítségével azonnal írhatsz, és azonnal kaphatsz választ kérdéseikre,
  • Részletes profilok segítségével gyorsan informálódhatsz leendő albérlődről, és ha szimpatikus, akkor időpontot is tudtok egyeztetni

A http://RoomMatesBudapest.com oldalon átlagosan 2-3 nap alatt meg lehet már találni az ideális bérlőt. Itt tudsz időt és pénzt is spórolni, miközben saját magad irányíthatod hirdetéseidet, azoknak reklámozását.

Tekintsd meg ezt a videot: http://youtu.be/EAMzAoyfDpk mely részletesebb képet ad a Lakótársak.hu oldalról!