GYIK

Talàlj lakotàrsat, szobat vagy albérletet a www.Lakotarsak.hu oldalon

K: Miert adj fel lakotàrs hirdetést ?

V: Lakotars hirdetes (ha kiado szobàt keresel, vagy ki szeretnéd adni ures szobàd) lehetoseget nyujt szàmodra és az oldal tagjai szàmàra, hogy kapcsolatba lepjetek egymàssal, osszehasonlitsatok profilokat , létrehozhassàtok kedvenceitek listàjàt, online cseteljetek és még sok màsra.

SMART Ugynok hasznàlatàval minden ujonnan letrehozott hirdetést osszehasonlitunk a Tiéddel, igy 24/7 oràban tudunk napra készen tartani a legujabb, keresésednek megfelelo hirdetésekrol.

K: Mi a SMART Ugynok ?

V: A SMART Ugynok egy remek szolgaltatàs, hogy idot és energiàt takarits meg ! 24/7 oràban dolgozo, virtualis es személyreszabott ugynok, mely segit megtalàlni a keresésednek legmegfelelobb talàlatot. Ha szeretnéd kiadni ures lakàsodat és albérloket keresel, vagy azonos erdeklodésu lakotarsakkal ismerkednél, akkor is ha csak egy konyvet szeretnél vàsàrolni vagy orokbefogadni egy cicàt, a SMART ugynok automatikusan e-mail értesitést kuld, amint hirdetesednek megfelelo talat van az oldalon. Nezd meg ezt a példàt :

K: Hogyan kell hasznàljam a részletes keresot ?

V: A részletes kereso hasznàlatàval konnyebben megtalàlhatod a tokéletes lakàst vagy lakotàrsat Budapesten. A kék keresodobozzal, mely az oldal kozepén jelenik meg, szurheted a megjeleno hirdetéseket (kiado szobak, vagy lakotarsak kozott is akàr) tipus szerint, helyre , (pl. : « kozel a BME-hez »), reszletesebb is kereshetsz a kivànt kerulet megjelolésével, vagy havi bérleti dij alapjàn. A szabad szoveges keresesbe barmit irhatsz (pl. : « konditeremhez kozel », « francia erasmus diàkok » vagy « kozel a Liszt Ferenc Egyetemhez », stb) majd a  szovegnek megfelelo hirdtesek jelennek keresésedben.

Figyelem ! Keresoben van egy Reszletes keresés ful, amivel még szukitheted a talàlatok szàmàt, pl. : kereshetsz kor, nem, bizonyos felsooktatàsi intezmenyek diàkjai, bérleti ido, vagy X metrohoz kozeli elhelyezkedes, vagy bàrmi màs. Itt talàlhatsz példàt :

search

 

K: Hibauzenetet kapok kepfeltolteskor, nem tudok képeket feltolteni, nem latom a kepeket az oldalon. Mit tegyek ?

V: Ezek a problémàk àltalàban a

  • régebbi bongészoknek koszonhetoek (pl. : Internet exlporer 6),
  • sutik (elmentett internetes adatok) es cash kiuriteset igénylik,
  • a Flash PlugIn frissitését kovetelik.

A tàrolt sutik kiuritéséhez a kovetkezo lépéseket kell kovetned :

  • Internet Explorer : Eszkozokben klikkelj a Beàllitàsokra → Klikk Altalànos →  Vàlaszd : Osszes Suti kitorlése opciot.
  • FireFox : Eszkozok, majd privacy settings → Klikkelj ay osszes suti mutatàsàra, majd torold ki oket.

K: Hàny hirdetést adhatok fel a Lakotarsak.hu oldalon ?

V: Magànszemelyek ossesen 2 hirdetést tolthetnek fel az oldalra. Csomag vàsàrlàsa utàn tagjaink tobb hirdetest is elhelyezhetnek, attol fuggoen melyik csomagot vàlasztottàk. Ingatlanugynoksegek, ingatlankezelo cégek valaszthatnak kedvezmenyes csomagjaink kozul, mellyel akar korlatlan szamu hirdetést is feltolthetnek kiado lakàsaiknak Budapesten, vagy màs nagyvàrosban pl. Pécsett, Debrecenben, Gyorben stb.

K: Hogyan hasonlithatom ossze az àltalam preferalt hirdeteseket ?

V: Ha tetszik egy hirdetés és szeretnéd osszehasonlitani a tobbivel, akkor egyszeruen az « Hasonlitsd ossze »-re kell klikkelned. Majd a bal felso sarokban làtni fogsz egy villogo sàrga boritekot, erre klikkelve megnyilik a lista az elobb kivàlasztott hirdetésekkel. Figyelem ! Barmilyen hirdetést osszehasonlithatsz (lakàs, szoba, lakotàrs, stb). Ezek kulonbozo fuleken jelennek majd meg, nezd meg a példàt itt :

compare tenants

K: Mik azok a bonusz kreditek ?

V: A bonuse kreditek lehetoséget adnak arra, hogy kedvezményesebb aron emeld ki és reklàmozd hirdetésed az oldalunk tagjainak. Vàsàrolhatsz kredit csomagot a fomenuben, vagy akàr ingyenesen is kaphatsz hirdetésed Facebook-n valo megosztàsàval.

sophgir

K: Az oldalon talàlhato hirdetések frissek ?

V: A Lakotarsak;hu nem egy ingatlan ugynokég, hanem egy platform, mely ingatlanugynokégek, magànszemélyek és szoba- és lakàskeresok talàlkozàsànak nyujt lehetoséget. Az oldalon talàlhato hirdetések szamos magànszemély és ugynokseg àltal kezeltek. Mi folyamatosan sarkalljuk oket hirdetéseik frissitésére, valamint a 60 napig nem làtogatott fiokokat automatikusan inaktivàljuk.

Hirdetésem és Profilom szerkesztése

K: Hogyan vàltoztathatom meg hirdetésemet ?

V: Egyszeruen lépj be, klikkelj a « Tagok » -ra , és a megfelelo hirdetésnél klikkelj a « Szerkesztés » szora.

Figyelem ! Amennyiben tobbfajta hirdetésed van az oldalon, azok kulonbozo fuleken jelennek meg. Példàul ha van egy kiado szoba , kiado lakàs es elado gitàr hirdetésed , akkor azok a Lakàsok, Lakotàrsak és BudaMarket fulek alatt jelennek majd meg.

K: Hogyan szerkeszthetem a személyes informàcioimat ?

V: Ahhoz személyes adataidat megvàltoztasd, mint példàul neved, e-mail cimed, jelszavad, profilképed, egyszeruen csak be kell lépned és a « Beàllitàsaim »-ra klikkelned, mely a profilképed alatt talàlhato. Ha kesz vagy, akkor a « Mentés »-re kattintva hagyhatod jovà a vàltoztatàsokat.

K: Fontos ; hogy sok informàciot és képet toltsek fel a hirdetésemhez ?

V: Minél részletesebb a hirdetésed, annàl jobb prezizebb talàlatokat fogsz kapni a SMART Ugynok segitségével, valamint a részletesebb, képpel ellàtott hirdetések elorébb jelennek meg a keresésekben (pl . : ha feltoltesz egy lakotàrs hirdetést kép nlkul, akkor az a régebbi, bàr képpél ellàtott hirdetések mogott fog megjelenni).

K: Hogyan adhatok képet hirdetésemhez ?

V: Màs màs képet tolthetsz fel profilodhoz és hirdetésedhez. A kulonbség annyi, hogy a profilképed a Lakotàrsak.hu màs tagjaival valo cseteleskor jelenik meg, mig a hirdetés képei a hirdetésedben jelennek meg. Amennyiben nem toltesz fel profil fotot ; ugy a hirdetésed elsoként feltoltott képe jelenik majd meg profilodon.

Profil fotod megvàltoztatàsàhoz egyszeruen csak be kell lépned és a « Beàllitàsaim »-ra klikkelned, mely a profilképed alatt talàlhato. Majd a tallozasra klikkelve kivàlasztod a fotot, es vegul el kell csak mentened.

Ha utolag szeretnél képeket felolteni a hirdetésedhez akkor is csak egyszeruen be kell lépned, a « Tagok » -ra  klikkelned, és a megfelelo hirdetésnél klikkelj a « Szerkesztés » szora, majd az oldal legaljan a « Képek feltoltése » lépésnél fel tudod tolteni a fotokat. Ne felejtsd el elmenteni a vàltoztatàsokat !

K: A képeim tul nagy méretuek, mit tegyek ?

V: Ha tul nagy (nagyobb mint 1 MB) képet probalsz feltolteni az a rendszer lefagyàsàt okozhatja, mikor megprobàlod feltolteni, illetve akkor is amikor valaki megprobàlja megnézni azokat. Azt javaoljuk tehàt, hogy egy képszerkeszto program segitségével kicsinyitsd le a kepeidet (egyszeruen megoldhato akàr az MS Office képszerkesztovel is). A kép szerkesztése gombra kattintàs utàn, ujraméretezés, vàlaszd a weboldal méretet. Figyelj oda, hogy màs néven mentsd el a kisebb képet , kulonben az felul fogja irni a nagyobbat !

K: A térkép nem a helyes cimet mutatja, hogyan javithatom ezt ?

V: Rendszerunk a Google Térképét hasznàlja. Ellenorizd, hogy tényleg helyes cimet adtàl meg. Egyes teruleteken a Google térképe meg nem funkcionàl tokéletesen, ilyen esetben add meg a helyszinhez legkozelebb eso fontosabb utca nevét. Ha ez sem segit, fordulj hzzànk bizalommal, orommel segitunk.

Hirdetéseim elorehelyezése

K: Hogyan kerulhet hirdetésem legelore es kaphatok tobb megkeresést hirdetésemmel kapcsolatban ?

V: Hogy hirdetésed jobb poziciot nyerjen és tobb megkeresést kapj a kovetkezoket teheted :

✔  Osszd meg hirdetésedet a Facebookon, a leiràs resz mellett talàlhato Facebook ikonra kattintva, mellyel ingyenes kiemelést, vagy ajàndék krediteket kaphatsz, melyeket késobb szintén kiemelésre kolthetsz. (kreditekkel valo fizetesnel, ki kell vàlaszd a megfello hirdetést, majd a kiemelés modjàt, és a fizetés lépésnél vàlaszd a « Fizetés bonusz kreditekkel » opciot.

✔     A részletesebb, képpel ellàtott hirdetések elorébb jelennek meg a keresésekben (pl . : ha feltoltesz egy lakotàrs hirdetést kép nlkul, akkor az a régebbi, bàr képpél ellàtott hirdetések mogott fog megjelenni.

✔     Frissitsd csomagod, hogy meg tobb kiemelési lehetoség àlljon rendelkezésedre (SMART Ugynok, online csevego, stb .) es hirdetésed elorébb jelenjen meg a listàzàsok soràn. Ehhez lépj be, klikkelj a « Csomagom » ikonra es valaszd ki a neked tetszot.

✔     Emeld ki hirdetésed paypallal vagy bonuszkreditekkel.  Egyszeruen lépj be, klikkelj a « Tagok » -ra , és a megfelelo hirdetésnél klikkelj a « Hirdetésem reklàmozàsa »-ra, vàlaszd ki a neked tetszot, majd a fizetés lépésnél a neked megfelelo fizetési modot.

✔     Vàsàrolj Kredit csomagot : Kedvezményes àron vàsàrolhatsz krediteket, melyeket hirdetésed kiemelésére fordithatsz, hogy tobb érdeklodot vonzon (ez a lehetoseg csak a kiado lakàssal rendelkezoknek adott).

Màs tagokkal valo kapcsolatba lépés

K: Kiado lakàst keresek , ingyenesen hasznàlhatom az oldalt budapesti lakàsokat hirdeto magànszemélyek és ingatlan ugynokségek megkeresésére ?

V: Igen, amennyiben kiado lakàst keresel ingyenesen léphetsz kapcsolatba bàrmelyik lakàstulajjal, vagy ugynokséggel, uzenet kuldésével vagy az online csevegovel.

Ingyenesen hozhatsz létre lakàskereso hirdetést is, igy a SMART Ugynok értesiteni fog minden uj, keresésednek megfelelo ingatlanrol az oldalon.

K: Kiado szobàt, vagy lakotàrsat keresek, ingyenesen kereshetem fel az oldalon hirdeto tagokat ?

Ha alapcsomaggak rendelkezel , akkor ingyenesen léphetsz kapcsolatba minden olyan taggal akinek frissitett tagsàga van. Ha frissited csomagod, akkor bàrkit, bàrmikor felkereshetsz uzenetek, online csevego segitségével, egyéb prémium eszkozok vàlnak elérhetové, hirdetésed jobb helyezéssel jelenik meg a listànkban, illetve a Facebook oldalunkon is megosztàsra kerulhet.

Ingyenesen kuldhetsz « érdekel a hirdetésed » uzenetet, ehhez létre kell hozz egy hirdetést, majd a rendszerunk elkuldi profilod es kontakt informàcioidat az oldal màsik tagjànak.

K: Mi a kulonbseg az alapcsomag és a frissitett csomagok kozott ?

V: Ha frissited csomagod , akkor bàrkit, bàrmikor felkereshetsz uzenetek, online csevego segitségével, egyéb prémium eszkozok vàlnak elérhetové, hirdetésed jobb helyezéssel jelenik meg a listànkban, illetve a Facebook oldalunkon is megosztàsra kerulhet. Nemes egyszeruséggel csak lépj be, klikkelj a « Csomagom » ikonra es valaszd ki a neked tetszot.

K: Hogyan léphetek kapcsolatba màs lakotàrsakkal ?

V: Hogy haszàlhasd az online csevegot vagy a levelezot, be kell lépj, illetve frissitett csomaggal kell rendelkezz (kivéve, ha kiado lakàst keresel).

Milyen uzenetet kuldhetek es hogyan ?

✔ Klikkelj a màsik tag profiljàn talàlhato cset buborékra (ha a tag online, frissitett a csomagod, vagy kiemelt hirdetésed van)

✔ Klikk a « Lépj kapcsolatba » szovegre a màsik tag profiljàn. Abban az esetben, ha frissitett csomagod van, akkor kaphatsz is vàlaszt levedre, egyébként egy « Frissitsd a csomagod » ablak fog megjelenni.

✔ Kuldhetsz « érdekel a hirdetésed » uzenetet is ingyenesen, mellyel elkuldjuk profilodat a màsik tagnak, és amennyiben o frissitett csomaggal rendelkezik, akkor varhatod a levelét fiokodban !

K: Hogyan olvashatom el leveleimet és vàlaszolhatod ràjuk ?

V: Lépj be és klikkelj a bal felso sarokban , sàrgàn villogo boritékra. Leveleid a tagok szerint lesznek rendszerezve. Csak frissitett csomaggal tudsz vàlaszolni a levelekre, vagy ha frissitett csomaggal rendelkezo tag lép veled kapcsolatba. Ebben az esetben klikk a « Vàlasz » -ra !

K: Làthatom màs tagok e-mail cimét és telefonszàmàt ?

V: Igen, a « Lépj kapcsolatba » linken fogod ezeket làtni, de csak abban az esetben, ha frissitett a csomagod, és a màsik tag engedélyezte ezen adatok kozzé tételét.

Frissitett csomag elonyei

K: Hogyan jarul hozzà a tobbi csomag a sikeres hirdetéshez ?

✔   Kapcsolatba léphetsz bàrmelyik Lakotàrsak.hu taggal

✔   Bàrmelyik tag felveheti veled a kapcsolatot illetve vàlaszolhat leveleidre

✔   Làthatod az e-mail cimét és telefonszàmàt azoknak a tagokgnak akik ezeket kozzètettèk oldalukon

✔   Hirdetésedet kiemeljuk és az elorébb fog megjelenni, mint az alapcsomaggal rendelkezok hirdetései

✔   Online csetelhetsz màs tagokkal

✔   Tobb hirdetés feltoltésére ad lehetoséget, bonuszkrediteket szerezhetsz, valamint a Lakotàrsak.hu àltal nyujtott szolgàltatàsoknak koszonhetoen àltalànossàgban segiti a hirdetés sikerességét

K: Mennyibe kerul ?

V: Csomagjainkat rendkivul vonzo àron ajànljuk, mindossze 140 Ft/ nap -ért

packages

K: Milyen fizetési modok érhetoek el ?

V: Biztonsàgos fizetési rendszerként PayPal-t hasznàlunk, mely szinte bàrmelyik bankkàrtyàt elfogadja. Valamint banki àtutalàssal fizethet magyarorszàgi bankszàmlànkra. Ingatlanugynokségek részére is ugyanezek a lehetoségek nyitottak.

E-mail értesitések

K: Hogyan irànyitsam az e-mailes értesitoket ?

V: Lépj be és a « Beàllitàsaim »-ra klikkelned, mely a profilképed alatt talàlhato, majd làtni fogod a kivàlaszhato opciokat, mely értesitoket szeretél kapni oldalunktol, vàlaszd ki a neked megfeleloket, majd mentsd el a vàltoztatàsokat. Vagy az értesito aljànk klikkelj a « Leiratkozàs »-ra.

K: A talàlatokrol szolo èrtesitèsek nem egyeznek a keresésemmel , hogyan vàltoztathatom meg ezt ?

V: A talàlatok az àltalad lètrehozott SMART hirdetés alapjàn kerulnek kivàlasztàsra. Tehàt a hirdetésedet kell megvàltoztatni, belépéssel, majd a « Tagok » -ra valo klikkelèssel, és a megfelelo hirdetésnél a « Szerkesztés » kivàlasztàsàval.