Talàlj kiado szobàt Budapesten

Ha nem szeretsz egyedül lakni és szeretnéd megosztani lakásod, ha kiadnád egy szobád, mert úgy sokkal gazdaságosabb esetleg egyetemi éveidet szeretnéd jófej emberek társaságában tölteni és közös érdeklődésű lakótársat keresel Budapesten, Debrecenben, vagy Szegeden…

A legokosabb megoldás, ha a Lakótársak.hu oldalt választod, hiszen a weboldal minden olyan eszközt a rendelkezésedre bocsát, mellyel megkönnyíti a szállás keresést, diák kedvezményeket biztosít, eseményekre hívja fel a figyelmed, és ahol egy fantasztikus nemzetközi közösség tagja lehetsz. Magyarán szólva a hasznos és a kellemes tökéletes egyvelege!

Nézd csak miket kínál a Lakótársak.hu regisztrált tagjainak:

  • Szobatársak részletes és képes adatlapjai között keresgélhetsz, a legérdekesebbeket összevetheted, hozzáadhatod őket a kedvenceidhez és beszélgethetsz az online cseten, a hozzád legjobban illőkkel!
  • Használhatod a SMART agentet, hogy iskoládból találj lakótársat, oszd meg hobbijaidat és közös beszélt nyelveket. Kapj automatikus értesítést e-mailben vagy smsben, mikor feltételeidnek megfejelő új találat van!
  • Többnyelvű, felhasználóbarát és dinamikus felület, mely a legfejlettebb mégis legkönnyebb használati mód az interneten!
  • Regisztrálj és légy a részese az általunk kínált nemzetközi diák élménynek! Élvezd a hatalmas diákbulikat, különleges eseményeket és utazz el izgalmas európai helyekre és városokba kedvezményes árakon!
  • Beléphetsz Facebook fiókoddal, és amennyiben meg is osztod hirdetésed a közösségi oldalon, extra prémium szolgáltatást kaphatsz ajándékba!
  • Ha más hirdetését tweeteled, vagy posztolod, akkor bónusz krediteket kaphatsz, melyet hirdetésed reklámozására, kiemelésére költhetsz!
  • Ne feledkezzünk meg a hasznos http://budamarket.hu oldalról, ahol eladhatod használt könyveid, nézhetsz magadnak kanapét, telefont, vagy akár diákmunkát is találhatsz, nem beszélve a véleményezhető szolgáltatásokról.

Klikk ide: http://RoomMatesBudapest.com és a saját szemeddel tapasztalhatod meg, hogy miért a legokosabb ingatlan portál Magyarországon! 🙂